Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

26-10-2016 ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ σεβασμό στα Εθνικά μας Σύμβολα!  • Το Lidl στο φυλλάδιο των προϊόντων της 10 Οκτωβρίου 2016, χρησιμοποίησε ως διαφημιστικό σήμα ελληνικών προϊόντων ένα σύμβολο με μορφή γραμματοσήμου με 4 λευκές γραμμές, κυκλική σφραγίδα και την ένδειξη κάτω αριστερά GR. (Το φυλλάδιο βρίσκεται στον σύνδεσμο: http://flyer.lidl-hellas.gr/65ef7aa5-1afa-4755-8cb7-9baec37487f7/html5.html#/12 )
  • To διαφημιστικό αυτό σήμα με τις γαλάζιες γραμμές της Σημαίας μας χωρίς Σταυρό, προσβάλει το Εθνικό μας Σύμβολο και το εθνικό μας συναίσθημα, που προστατεύονται από το Σύνταγμα και από Διεθνείς συμβάσεις
  • Εφ΄ όσον ο πωλητής επιθυμεί να δηλώσει ένα προϊόν ότι είναι ελληνικό με έμβλημα GR και χρησιμοποιεί στοιχεία της Ελληνικής Σημαίας πρέπει να την χρησιμοποιεί αναλλοίωτη , όπως τη χρησιμοποιεί και στα υπόλοιπα προϊόντα του .
  • Ουδέποτε Ελληνική επιχείρηση παραποίησε την σημερινή Γερμανική Σημαία ή εθνικά σύμβολα της Χώρας συμφερόντων του Lidl, και ασφαλώς η Γερμανική Κυβέρνηση δεν θα ανεχόταν κάτι αντίστοιχο για τα σύμβολά της.
 
  ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΔΕΩΝ tideon.org

Η καλύτερη αποταμίευση της πληροφορίας μας
είναι η προώθησή της !

Δεν υπάρχουν σχόλια: