Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

31-8-2016 Μπουτάρης: Να μαθαίνουμε για την ομoφυλoφιλία στο σχολείο…όχι μόνο για τον Παλαιών Πατρών Γερμανό

 
Την απόλυτη στήριξή του στο θέμα του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια εξέφρασε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης. Ο Δήμαρχος ζήτησε μάλιστα από το δημοτικό συμβούλιο να εκδώσει ψήφισμα για την υπογραφή του συμφώνου.
 
«Είμαστε η τελευταία χώρα που δεν έχουμε νομοθετήσει ή θεσμοθετήσει το σύμφωνο συμβίωσης» σημείωσε. Συμπλήρωσε ότι με την υπογραφή του συμφώνου «δεν ολοκληρώνεται το θέμα. Η ομοφυλοφιλία δημιουργεί φάντασμα ομοφοβίας και διακρίσεων. Αυτό συνιστά ρατσιστικό στίγμα. Πρέπει το, τι εστί γάμος, υιοθεσία και ομοφυλοφιλία να περνούν στην εκπαίδευση», πρότεινε ο κ.Μπουτάρης προσθέτοντας ότι το δημοτικό συμβούλιο θα πρέπει να στηρίξει την υπογραφή του συμφώνου συμβίωσης.»
 
Παράλληλα, ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν οι προτάσεις του Δημάρχου να περάσει το ζήτημα της ομοφυλοφιλίας στην εκπαίδευση και τη διδασκαλία, είτε μέσα από την Αγωγή του Πολίτη ή το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής. «Να μην μαθαίνουμε μόνο για το πότε ύψωσε την σημαία ο Παλαιών Πατρών Γερμανός» σχολίασε ο μεταξύ άλλων ο Γ. Μπουτάρης.
 
 
Σχόλιο δικό μας:
Όσο και να μην αρέσει σε κάποιους, η ομοφυλοφιλία είναι αντίθετη με το θέλημα του Θεού!
Είναι βαριά αμαρτία ενώπιον του Θεού που πέθανε επί του Σταυρού για τη σωτηρία των αμαρτωλών. Ο Θεός αγαπά μέχρι «Θανάτου, θανάτου δε Σταυρού» τους αμαρτωλούς, αλλά αποστρέφεται την αμαρτία!
Αυτό δεν είναι ούτε ρατσισμός ούτε ομοφοβία!
Αυτό είναι η αλήθεια και πρέπει να διδάσκεται στα Σχολεία, μαζί με την αλήθεια για το ότι ο Επίσκοπος (άρα Ορθόδοξος Κληρικός) Παλαιών Πατρών Γερμανός σήκωσε το λάβαρο της Επαναστάσεως. Και το ένα και το άλλο!  
Σχολείο που φοβάται να πει την αλήθεια είναι ρατσιστικό και αντιεπιστημονικό!
Και όλοι εμείς οι βαριά φορολογούμενοι Έλληνες δεν θέλουμε να στέλνουμε τα παιδιά μας σε ένα τέτοιο σχολείο! Δεν φορολογούμαστε γι' αυτό! Δεν ανεχόμαστε να φορολογούμαστε γι' αυτό. Η Πολιτεία, που επιβάλει και εισπράττει τους φόρους μας, είναι υποχρεωμένη να σεβαστεί και την άποψή μας! Αν υπάρχει ακόμα Δημοκρατία σε αυτό τον τόπο!
Ο κ. Μπουτάρης ας κρατήσει τις απόψεις του για τον αυτό του  - είναι 100% σεβαστό δικαίωμά του - και όχι για τα (ανώριμα και εύπλαστα) παιδιά μας!

π. Κωνσταντίνος Πετάσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: