Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2016

1-8-2016 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΤΟΥ Ι. ΝΑΟΥ ΜΑΣ

Σημείωση:
Την Κυριακή 14 Αυγούστου θα τελεσθούν:
Α) Η εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Ιεροδιακόνου του Ναού μας π. Κωνσταντίνου Σπανου
και
Β) Η εις Διάκονον χειροτονία του Μοναχου π. Δημητρίου Μπαρμπαρή.
 
Και οι δύο είναι γνωστοί σε όσους είμαστε ζωντανά μέλη της Ενορίας μας! Και οι δύο είναι πολύ αγαπητοί! Και στους δύο ευχόμαστε να τους ευλογεί ο Θεός και να τους αγιάζει.

Να σημειώσουμε ότι και οι δύο προσήλθαν στην Αγία Ιεροσύνη γνωρίζοντας ότι δεν θα αμείβονται για τις υπηρεσίες που θα προσφέρουν στην Ενορία μας, και στην Εκκλησία γενικότερα, καθώς όπως είναι - ίσως - γνωστό το Κράτος (για λόγους .... οικονομίας) δεν διορίζει πλέον και δεν πληρώνει τους νέους Κληρικούς. (Για να είμαστε ακριβείς διορίζει 80 το χρόνο σε όλη την Ελλάδα - έναν σε κάθε Μητρόπολη!!) Βρίσκει όμως χρήματα για να φτιάξει τζαμί (950.000 € μας είπαν θα στοιχίσει αυτό στον Βοτανικό και έχουν δοθεί και άδειες για άλλα τέσσερα κατά δήλωση του αρμόδιου Υπουργού κ. Νικολάου Φίλη) αλλά και για δασκάλους του Κορανίου στη Θράκη.
   Κι ενώ αυτά τα ψήφισε σχεδόν όλος ο πολιτικός κόσμος της χώρας, κανείς (σχεδόν) δεν φαίνεται να διαφωνεί και να αντιδρά!
Αν κάποιοι από αυτούς που διαβάζετε αυτό το κείμενο ενοχλείστε με αυτή την κατάσταση, παρακαλούμε κάντε πολλή προσευχή στην Παναγία μας να βοηθήσει την Πατρίδα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: