Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

6-5-2016 Η Ελλάδα ένα απέραντο εργοτάξιο!!!

 
 
Μέσα σε χρόνο μηδέν. Παντού οικοδομικός οργασμός. Ανεγείρονται οικισμοί. Μικρά ευπρεπή προκατασκευασμένα σπιτάκια με δύο δωμάτια, κουζίνα, λουτρό και κλιματισμό. Σε τσιμεντένια βάση. Με αποχέτευση και νερό. Κάθε μέρα πρωί μεσημέρι και βράδυ φαγητό. Δυνατότητα εξόδου και επιστροφής. Πολιτισμένα πράγματα. Ανθρώπινα δικαιώματα. Στρατός, φτερά και ναυτικό δουλεύουν ακατάπαυστα για τη στέγαση, εγκατάσταση και άνετη διαμονή των προσφύγων.
Αποτελεσματικότητα και έξοδα. Χαλάλι τους. Εν ονόματι της φιλοξενίας και της φιλοτιμίας μας. Εύγε!
 
Από την άλλη πλευρά του λόφου δεκαεπτά χιλιάδες άστεγοι στην Αττική, στη πλειοψηφία τους Έλληνες, χρόνια τώρα περιμένουν κι αυτοί τη σειρά τους σαν τον παράλυτο της παραβολής που ήταν δίπλα στην κολυμβήθρα της Βηθεσδά 38 ολόκληρα μεταπολιτευτικά χρόνια μήπως βρεθεί κάποια μνημονιακή κυβέρνηση να τους ρίξει σε κανένα θαυματουργικό hot spot για να στεγασθούν..
Ελπίζουν κι αυτοί οι δόλιοι ότι αφού τελειώσουν κάποτε οι μεταναστευτικές ροές, κάποιος καλός άγγελος, Αλέξης ή Πάνος, θα περάσει και θα ρίξει ένα βλέμμα στοργής στην κατάντια τους και τότε εν ριπή οφθαλμού οι ένοπλες δυνάμεις και οι ανύπαρκτες δομές και οι ΜΚΟ και ο Σόρος και ο σορός των Ευρωπαίων θα τρέξουν με ταχύτητα φωτός, όπως ακριβώς και τώρα, και θα λύσουν το πρόβλημά τους... Μέχρι τώρα τους βοηθούσε όσο μπορούσε η Εκκλησία, αλλά η Εκκλησία δεν είναι κράτος... Θάρθει το κράτος... Νάτο! Πετιέται, έρχεται, γεμάτο ανθρωπιά, μαρξισμό και καλοσύνη.
Μακάρι, αδέλφια... Υπομονή, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, ακριβώς μετά τους αστέγους της Ελλάδος.

ΥΓ. Το παράδοξο είναι ότι οι πρόσφυγες πχ του Σκαραμαγκά εφοδιάζονται με ένα χαρτί ωστε να μπαινοβγαίνουν ανενόχλητοι στα hot spots. Οι άστεγοι όμως της Ελλάδος είναι σαν τα σαλιγκάρια και τις χελώνες: Δεν τολμούν να φύγουν από τη θέση τους, γιατί τη χάνουν... και ή παραμένουν επί τόπου ή μετακινούνται με το καβούκι τους...
Αθάνατη Ελλάδα δε θα ισιώσεις ποτέ;;;; Έως πότε θα τρώς τα παιδιά σου;;;Έως πότε θα είσαι μονόφθαλμη; Και άδικη;

 
Πηγή: Χριστιανική Εστία Λαμίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: