Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

13-4-2016 Έξω φρενών οι δυτικοί για το ξεμπρόστιασμα του κατηχητικού του Εωσφόρου απο την Μόσχα!

Έξω φρενών οι δυτικοί για το ξεμπρόστιασμα του κατηχητικού του Εωσφόρου απο την Μόσχα!

Πρωτοφανές!!! Η Ορθόδοξη Ρωσία κατά των σατανιστών του Χάρυ Πότερ. Ρωσική σειρά για νέα παιδιά, με την ευλογία της ρωσικής ορθόδοξης εκκλησίας, αναδεικνύει την μάχη, ανάμεσα στον Χριστό και τον Βελίαρ
σχόλιο Γ.Θ : спасибо αδέρφια. Ο Θεός να σας σκεπάζει και να σας δυναμώνει. Οι προσευχές μας θα είναι πάντα μαζί σας.H ρωσική σειρά κινουμένων σχεδίων,η οποία περιέχει τον ορθόδοξο μυστικισμό, ως απάντηση στην σατανιστική διδασκαλία των βιβλίων του Χάρυ Πότερ,
απευθύνεται στην ορθόδοξη νεολαία και ουσιαστικά αποδομεί,αυτόν καθ' ευατόν τον σκοπό των αντιχρίστων της δύσεως,οι οποίοι σχεδιάζουν την στρατολόγηση στελεχών για την νέα εποχή,μέσω των συγκεκριμένων βιβλίων και ταινιών.Το σενάριο λοιπόν θέλει,μια ομάδα νέων σπουδαστών των στρατιωτικών σχολών της Ρωσίας,οι οποίοι βρίσκονται στο 1ο έτος των σπουδών τους,να αποστέλονται με την ευλογία της ρωσικής ορθοδόξου εκκλησίας,στο βορρά της χώρας,όπου οι δυτικοί,προχωρούν σε μαζική πλύση εγκεφάλου της νεολαίας,με τις ταινίες και τα βιβλία του Χάρυ Πότερ.Σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν εντός της ρωσικής κοινωνίας,εστίες αντορθόδοξης και αντιρωσικής προπαγάνδας.Η ρωσική σειρά αναφέρεται στον αντιχριστιανικό ρόλο του ΝΑΤΟ,οι ήρωες δρουν και στα Βαλκάνια και συγεκριμένα στο Κόσοβο,όπου νατοικοί στρατιώτες ποδοπατούν ορθόδοξους μοναχούς!

Η Ρωσία με αυτήν την παραγωγή,κορυφώνει τον ψυχρό πόλεμο κατά των δυνάμεων της δύσης και στον πνευματικό τομέα,υπενθυμίζοντας σε όλους μας,πως απάτριδες,αντίχριστοι σε μια κοινωνία δεν δημιουργούνται από την μια στιγμή στην άλλη,υπάρχουν συγκεκριμένοι μηχανισμοί στρατολόγησης που δρούν για χρόνια και αυτούς τους μηχανισμούς,ρωσικό κράτος και ρωσική ορθόδοξη εκκλησία,είναι αποφασισμένοι να εξοντώσουν.

Ευχόμαστε κάποια στιγμή η ρωσική σειρά να προβληθεί και στην Ελλάδα μας, από ιδιωτική φυσικά πρωτοβουλία, ώστε τα ελληνόπουλα να ωφεληθούν και δουν την διαφορά ανάμεσα σε Χριστό και διάβολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: