Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

21-1-2016 Υπάλληλος καθαριότητας στο Δήμο Λαρισαίων

Υπάλληλος καθαριότητας στο Δήμο Λαρισαίων 
Μαθήματα εντιμότητας «παρέδωσε» ένας 34χρονος υπάλληλος της υπηρεσίας Καθαριότητας του δήμου Λάρισας, που βρήκε πορτοφόλι με 15.000 ευρώ και τραπεζικές κάρτες και φρόντισε να επιστραφεί άμεσα στον νόμιμο κάτοχό του. Ο τίμιος υπάλληλος, ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας, είδε το πορτοφόλι στην άκρη ενός πεζοδρομίου την ώρα που εκτελούσε τη βάρδιά του και, χωρίς να μπει στο πειρασμό να το ανοίξει, επέστρεψε στην υπηρεσία του και ενημέρωσε τον προϊστάμενό του.

«Δεν σκέφτηκε ούτε λεπτό να το κρατήσει. Το πορτοφόλι, το οποίο φαινόταν από την αρχή ότι περιείχε πολλά χρήματα, κάρτες και άλλα έγγραφα, παραδόθηκε από την υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου στην Αστυνομία, η οποία στη συνέχεια εντόπισε τον νόμιμο κάτοχό του.
Οπως μάθαμε, πρόκειται για έναν γνωστό επιχειρηματία της πόλης μας» ανέφερε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος του Δήμου Λάρισας, Νίκος Καλτσάς. Ο 34χρονος υπάλληλος (επόπτης της υπηρεσίας Καθαριότητας) δέχτηκε τα συγχαρητήρια των συναδέλφων του για την αξιέπαινη πράξη του και τους εξέπληξε για δεύτερη φορά με το ήθος του, λέγοντάς τους ότι έκανε απλώς αυτό που του έμαθαν οι γονείς του.
«Μόλις ενημερώθηκα για την πράξη του, τον κάλεσα και εγώ στο τηλέφωνο, προκειμένου να τον συγχαρώ. Μου είπε χαρακτηριστικά ότι αυτές είναι οι αρχές με τις οποίες τον μεγάλωσε η οικογένειά του και ότι δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό στη συγκεκριμένη περίπτωση. Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε τέτοιους ανθρώπους, οι οποίοι δίνουν το καλό παράδειγμα σε όλους μας, στην υπηρεσία του Δήμου Λάρισας» κατέληξε ο κ. Καλτσάς.
 Avast logo
Αυτό το e-mail ελέγχθηκε για ιούς από το πρόγραμμα Avast antivirus.
www.avast.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: