Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015

5.000 - πέντε χιλιάδες ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!!


   Μια μικρή προσπάθεια, που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2009 και συνεχίζεται, καθώς διαπιστώνουμε ότι αρκετοί αδελφοί επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας και ενημερώνονται για τις δραστηριότητες της ενορίας μας.
 
   Μια προσπάθεια που ξεκίνησε ακριβώς για να ενημερώνει τους ενορίτες μας για τις δραστηριότητες του ζωντανού οργανισμού που λέγεται "Ενοριακός Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Ηλιουπόλεως" και επεκτάθηκε στην προσπάθεια κατήχησης του λαού του Θεού καθώς αναδημοσιεύουμε ότι δημοσιεύεται στο διαδίκτυο το διαβάζουμε και αισθανόμαστε ότι αξίζει να τα διαβάσουν και άλλοι.
Δοξάζουμε το Θεό γιατί μας αξίωσε να διατηρούμε αυτή τη μικρή έπαλξη της Ορθοδοξίας μας και ευχαριστούμε και όσους όλα αυτά τα χρόνια μας συμπαραστάθηκαν είτε επαινώντας μας, είτε συμβουλεύοντάς μας για να γίνουμε καλύτεροι, είτε και επικρίνοντάς μας. Σας ευχαριστούμε όλους και παρακαλούμε να προσεύχεσθε η μικρή αυτή προσπάθεια να συνεχίσει να υπάρχει μόνο εις δόξαν Θεού και για ωφέλεια ψυχών.
Θα χαρούμε να σχολιάσετε αυτή την ανάρτηση με προτάσεις για να γίνουμε καλύτεροι. Αν κάποιοι δεν θέλετε να δημοσιευθούν τα σχόλιά σας γράψτε το και δεν θα τα δημοσιεύσουμε, ή στείλτε τα με e-mail στο kimisihl@gmail.com . Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: