Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015

31-10-2015 ΣΟΚ! ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΙΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!! (ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ στις 12/11/2015)

Από γονέα παιδιού του Κατηχητικού μάθαμε, ότι σε Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας, μπήκε στην τάξη με την άδεια του Διευθυντή, κάποιο πρόσωπο και έκανε στα παιδιά της Στ΄ τάξης "σεξουαλική διαπαιδαγώγηση". Ο Διευθυντής του Δημοτικού είναι πρόσωπο γνωστό στην πόλη μας.
Μεταξύ των άλλων, είχε μαζί του αυτό το πρόσωπο προφυλακτικά
διαφόρων χρωμάτων, εξήγησε στα παιδιά πώς χρησιμοποιούνται τα προφυλακτικά και γιατί έχουν διάφορα χρώματα και γεύσεις!!!!!
Ακόμα τους είπε ότι μπορεί να γίνει έκτρωση μέχρι και τον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης γιατί μετά "ο γιατρός θα πάει φυλακή"
Επίσης τα ενημέρωσε - επαναλαμβάνω τους μαθητές και τις μαθήτριες της Στ΄ Δημοτικού - ότι υπάρχει δυνατότητα να γίνει προγεννητικός έλεγχος και αν το έμβρυο έχει κάποια αρρώστια μπορεί να γίνει έκτρωση και μετά τον δεύτερο μήνα.
Περισσότερα δεν γράφω για τα όσα είπε αυτός ο "επιστήμονας" στα παιδιά της Στ΄ Δημοτικού με την σύμφωνη γνώμη του Διευθυντή και παρουσία εκπαιδευτικών, γιατί σέβομαι τον εαυτό μου και τους αναγνώστες του Ιστολογίου.
Δεν θα σχολιάσω! Ζητώ συγνώμη και για τις λεπτομέρειες που ήδη έγραψα! Αφήνω τους αναγνώστες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για το επίπεδο της παιδείας που προσφέρεται στα παιδιά των βαριά φορολογούμενων Ελλήνων!
π. Κωνσταντίνος Πετάσης
Εφημέριος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ηλιουπόλεως
Ιερέας υπεύθυνος για τη Νεότητα.


7-11-2015
   Δείτε εδώ ό,τι έχουμε κατά καιρούς δημοσιεύσει σχετικά με τις εκτρώσεις.
    Ακόμα δείτε εδώ τις αναρτήσεις μας σχετικά με την Οικογένεια.

12/11/2015
Δείτε εδώ επιστολή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιουπόλεως
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: