Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015

Η κάρτα του πολίτη στο e-mail Βαρουφάκη στην τρόικα

Στην επιστολή Βαρουφάκη γίνεται λόγος για πρώτη φορά για την Έξυπνη Κάρτα του Πολίτη, η οποία θα αποτελέσει «εργαλείο» για την καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης μου «μαστίζει» τη χώρα.
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
24 Φεβρουαρίου2015
Η Κάρτα αυτή θα χρησιμεύει, μεταξύ άλλων, ως ταυτότητα για την είσοδο στο σύστημα υγείας, καθώς και για την προμήθεια κουπονιών διατροφής.
Ο ΑΜΚΑ πέθανε! Η Κάρτα του Πολίτη, η οποία δεν πρόλαβε να υλοποιηθεί επί κυβέρνησης Παπανδρέου, αλλά και επί Κυβέρνησης Σαμαρα όπου παρά τις πιέσεις που δεχόταν την καθυστερούσε όσο μπορούσε ώστε να την αποφύγει, βρέθηκε το αποτεφρωμένο πτώμα του Πασόκ από του οποίου τις στάχτες του μετονομάστηκε σε Σύριζα, να έρθει σήμερα και να την καθιερώσει.
Η Κάρτα αυτή είναι εν μέρει προάγγελος του χαράγματος, που μόνο μια ψευτοαριστερή κυβέρνηση θα μπορούσε να την υλοποιήσει. 
Εμείς στην Αθέατη γνώση την αναφέρουμε ως προάγγελο του χαράγματος επειδή χωρίς αυτήν:
Ο Ιατρός σου δεν θα σου συνταγογραφεί πλέον κανένα φάρμακο και καμμία εξέταση.
Τα βιβλιάρια υγείας όπως είναι αυτονόητο θα καταργηθούν.
Καμμία πρόσβαση στα νοσοκομεία.
Όποιος δεν έχει αυτή την κάρτα δεν θα μπορεί να πάρει σύνταξη.
Δεν θα λαμβάνει κανένα επίδομα ανεργείας.
Κατάργηση της συλλογής αποδείξεων, και πολλά άλλα που θα πραγματοποιούνται πλέον υποχρεωτικά με αυτή την κάρτα. Και ενώ μέχρι στιγμής είχαμε πρόσβαση σε όλες αυτές τις υπηρεσίες χωρίς να χρειάζεται να την έχουμε, τώρα θα είμαστε "αναγκασμένοι" να την χρησιμοποιούμε, διαφορετικά, κάποιος που δεν την έχει, μπορεί και να πεθάνει από την πείνα. 
Η Εκκλησία σε λίγο καιρό δεν θα αντέχει οικονομικά να μοιράζει συσίτια σε απόρους και πολλοί άνθρωποι ενώ θα είχαν στην άκρη του μυαλού τους ότι θα έχουν εξασφαλισμένο ενα πιάτο φαγητό χωρίς να χρειαστεί να παραλάβουν την κάρτα αυτή, τώρα θα αναγκαστούν να την πάρουν για να μην πεθάνουν από ασιτία.
Έίναι προμελετημένο από την Ελίτ, ότι πολλές κάρτες του πολίτη οι οποίες θα έχουν εμφυτευμένο το τσιπάκι RFID θα κλαπούν (π.χ όπως συμβαίνει και σήμερα με το ηλεκτρονικό φηφιακό νόμισμα) επειδή είναι φτιαγμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να παραβιάζονονται, και σαφώς να κλαπούν από τον οποιοδήποτε μέσα από την τσέπη μας.
Τότε θα πούν, ότι για το καλό της ανθρωπότητας, αυτή η τεχνολογία θα πρέπει να εμφυτεύεται μέσα στο δέρμα μας με τη μορφη κάψουλας.
Ωστόσο, η "κάρτα του πολίτη" εννοείται πως δεν θα είναι το χάραγμα του Θηρίου, όμως είναι ένας από τους προάγγελους που θα ακολουθήσουν πρός την πορεία για την σφραγίδα του Σατανά που θα εισέλθει στο σώμα των ανθρώπων ως διαπιστευτήριο της υποταγής μας στον υιό του.
"Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στο μέτωπό τους· και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του" Αποκάλυψη 13:16,17.
atheatignosi

Σημείωση δική μας:
Αναδημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη!
1.    Σίγουρα τα όσα γράφει το παραπάνω άρθρο έχουν μια δόση αληθείας. Όμως δεν υπάρχει λόγος πανικού! «Μείζων ν μν ν τ κόσμω» γράφει ο Ευαγγελιστής Ιωάννης. Βλέπουμε, ακούμε, παρακολουθούμε με προσοχή, ετοιμαζόμαστε για όσα σαφώς γράφει η Αποκάλυψη. Και μπορούμε να είμαστε βέβαιοι, ότι όσοι Χριστιανοί αγωνίζονται και σήμερα να εφαρμόζουν καθημερινά το Ευαγγέλιο, όσοι εξομολογούνται, μεταλαμβάνουν των Αχράντων Μυστηρίων, εκκλησιάζονται τακτικά, όσοι ζουν εν μετανοία, όσοι ζητούν στην καθημερινή προσευχή τους τη βοήθεια του Θεού για να αντιμετωπίσουν τις όποιες δυσκολίες, όσοι αγωνίζονται και λαχταρούν να εφαρμόζεται στην καθημερινή τους ζωή το «γενηθήτω το θέλημά Σου», μπορούν να ελπίζουν ότι και ο Χριστός θα κάνει πράξη στη ζωή τους το «γ μεθ' μν εμί  πσας τάς μέρας» και τότε  …. «ε Θεός μεθ' μν, τίς καθ' μν;»!!
2.    Οι φήμες και τα διάφορα δημοσιεύματα δεν είναι επίσημη πολιτική της (οποιασδήποτε) Κυβερνήσεως! Ας περιμένουμε να διαβάσουμε το κείμενο των νομοσχεδίων, κι ας είμαστε βέβαιοι ότι και η Εκκλησία μας θα αντιδράσει όταν πρέπει και όπως πρέπει, ως Σώμα Χριστού που καθοδηγείται από το Άγιο Πνεύμα.
π. Κωνσταντνος Πετάσης