Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ!

Από το Γραφείο του Προϊσταμένου του Ναού μας λαβαμε το εξής μήνυμα:

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,


ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΧΘΕΣ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΞΑΦΝΙΚΟ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣ, Ο ΓΕΛΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΑΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ, ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΕΙΧΕ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ. ΧΘΕΣ, ΤΙ ΤΡΑΓΙΚΟ!!!! ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ. Ο ΘΕΟΣ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΩΝ ΔΩΡΕΩΝ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΟΧΘΗΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΤΟΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ. ΜΑΣ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ 35 ΧΡΟΝΩΝ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣ, ΗΤΑΝ ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑΟ.

ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ.

ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ.

ΚΑΛΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΝΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ( www.ecclesia.gr).

Η ΕΞΟΔΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ (ΚΗΔΕΙΑ) ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑΟ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 11.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΧΟΡΟΣΤΑΤΗΣΕΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ Κ. ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ.

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΩΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ Ή ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ Ή ΤΟΝ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ ΤΟ ΕΥΧΑΡΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ!

ΑΡΧΙΜ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: